ACTUALITAT
PARTIT
DOCUMENTACIÓ
10 RAONS
LLISTA
AGENDA
CONTACTE
FES-TE MILITANT
VIDEO
 
ALCARAZ OCUPA UN CÀRREC SUPERFLU QUE A MÉS LI VE GROS


Amb la seva infantil resposta a la defensiva a les explicacions públiques que li demanava Gent per Formentera, el delegat del Govern Balear José Manuel Alcaraz demostra que no només el seu càrrec és un malbaratament per a la butxaca dels formenterers, sinó que tampoc no dóna la talla per a exercir la representació que té encomanada, ja que a més de ser incapaç de donar les explicacions que se li demanen, hi respon amb atacs, acusacions i mesclant conceptes deliberadament per a defugir aquestes explicacions i intentar confondre la població.

Gent per Formentera no li demanava pels 4,2 milions de despesa corrent ni pels 25 milions acordats amb el Govern Balear, que no són inversions sinó transferències de capital acordades com a reparació a la marginació històrica patida per Formentera, que per justícia històrica ens pertocava i el pagament de les quals, efectivament, el Consell per responsabilitat va accedir a prorrogar. Gent per Formentera li demanava i li torna a demanar, per la inversió directa de les conselleries del Govern a la nostra illa i aquesta és una dada objectiva que no està sotmesa a discussió: si en els anteriors pressupostos el Govern invertia a Formentera 959.613€ i ara n’hi inverteix 597.916€, la baixada és del 37%. L’únic que demanam és per què?

Tampoc Gent per Formentera en cap moment no culpava de res el senyor Alcaraz, ja que som conscients que li paguen per a obeir i callar, que ha d'agafar el telèfon abans de fer res o de badar boca i que no té cap autoritat per a decidir unes retallades que estam convençuts que com a formenterer que és li saben tant de greu com a naltros, però s'estima més acceptar-les en silenci.

Gent per Formentera només li demanava al senyor Alcaraz unes explicacions que pensam que el poble de Formentera mereix i que encara esperam que les hi doni, perquè si el delegat del Govern a Formentera ni tan sols és capaç de donar explicacions transparents sobre el que fa aquest govern, per què el volem?

Formentera, 19 de novembre de 2012

 
Català  Castellano  English  


Pujau fins al menú principal
Imprimiu aquesta pàgina
 
Tots els drets reservats © 2007 Gent x Formentera Avís legal . Disseny web
Català  Castellano  English  
infogxf@gmail.com